De Massagestoel

 

De Relax 2 Go massagestoel geeft uw gast een gevarieerde massage van de rug en het onderlichaam. Meerdere symetrische rollen in de rugleuning zorgen voor verschillende massagestechnieken; Shiatsu, rolmassage, kneedmassage, klopmassage en vibratie.

De massagestoel is eenvouding in gebruik. Na geldinworp wordt de massage geheel automatisch en volgens een voorgeprogrammeerde instelling uitgevoerd. Via druktoetsen op het bedieningspaneel kan de gebruiker de massage eventueel op zijn of haar wensen afstemmen.

Een instructiebord naast de massagestoel informeert de gebruiker over geldinworp, bediening en de vitaliserende werking van de massage.

 

 

 

  Massagetechnieken

                  Rolmassage

  Deze massage techniek bereidt de rugspieren voor op een

  diepere therapeutische massage door de spieren op te warmen 

  en los te maken. Rolmassage helpt bij het rekken van de

  wervelkolom en verlicht druk op de wervels
  De 4 massagerollen bewegen van boven naar beneden en 

  stimuleren daarbij de zenuwwortels in de wervelkolom en 

  verminderen spierpijn in de rug. Tevens verhoogt het de 

  bloedcirculatie.

 

Kneedmassage

De kneedmassage laat stijf aanvoelende rugspieren ontspannen en werkt 'knopen' weg. Deze massagetechniek voelt intenser aan dan de rolmassage en verbetert bovendien de circulatie van vitale voedingsstoffen rond het ruggenmerg.

 

Klopmassage

De klopmassage is een stimulerende massage die aanvoelt alsof masserende handen op de (diepere) rugspieren kloppen.
Deze massagetechniek verbetert de bloedcirculatie, vermindert stijfheid van de spieren en stimuleert de zuurstofstroom waardoor u zich weer sterker en fitter voelt. Naast deze fysieke update voelt u zich na deze massage vrolijk, is uw hoofd leeg en bent u weer fris van geest!

 

Vibratie

De vibrerende werking van het zitvlak zorgt voor een optimale ontspanning van het onderlichaam tijdens de gehele massage.

 

Muntinworpsysteem

Voor betaling is een muntinworpsysteem aanwezig in de armleuning van de massagestoel, deze herkent verschillende muntsoorten met de bijbehorende tijdseenheid per muntsoort. Bijvoorbeeld een massage van 3min bij een inworp van 1euro of 6min bij een inworp van 2euro. De led-display in de armleuning geeft vervolgens weer (in minuten) hoelang de massage nog zal voortduren. Daarnaast is het ook mogelijk om een eigen muntsoort/ coin te ontwerpen met daaraan gekoppeld de gewenste tijdseenheid voor de massage.